Betongarbete på lagret

God dag och välkommen till ännu ett inlägg. Jag har haft lite idétorka de senaste dagarna angående vad jag ska skriva om och ska jag vara ärlig så håller det fortfarande i sig så därför tänkte jag berätta lite om vad som händer på jobbet i Uddevalla. Roligare än så kan jag nog inte göra det här. Vi håller på att bygga ett till lager och just nu har vi några hantverkare som arbetar med betong här, de ska lägga grunden med hjälp av betong så att vi får en stabil mark som gör det möjligt för maskiner och truckar att köra runt. Det är väl typ det som händer på jobbet för tillfället, mycket mer är det faktiskt inte utöver det gamla vanliga. Jag har väldigt lite att göra i dagsläget och det eftersom att allting flyter på väldigt bra, så det är inget negativt utan det är ett tecken på att vi går framåt. Nu ser jag bara till att hålla en god dialog mellan chefen och lagerarbetarna så att det finns någon form av kommunikation där emellan. Ibland saknar jag faktiskt att gå ner och plocka lite på lagret, även fast det ibland kunde vara lite långtråkigt så var det ett jobb där man kunde drömma sig bort lite. Jag gick alltid runt och lyssnade på musik samtidigt som jag plockade varor. Det var helt perfekt egentligen. Nu var det längesedan jag fick gå på betong och lyssna på musik, men ska jag vara ärlig så har jag det rätt bra här inne vid mitt skrivbord ändå. Jag har till och med en liten högtalare så att jag slipper ha några lurar i öronen. Ibland går jag dessutom ner och tjötar lite med mina medarbetare, lite gött snack emellanåt behöver vi alla då och då. Det var nog allt för denna gången. Förhoppningsvis kan Uddevalla bjuda på något intressant i dagarna som jag kan skriva om.